Контакт-центр: 0 800 507 050 (цілодобово)

Політика конфіденційності

Загальна інформація

Приватне акціонерне товариство «Українська пожежно-страхова компанія» (далі - “Організація”), розуміючи важливість забезпечення конфіденційності й недоторканності Персональних даних фізичних осіб, укладає з Вами (далі - “Учасник”) Угоду про конфіденційність (далі - "Угода") для визначення порядку отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Організацією Персональних даних Учасника при використанні Учасником Послуг Організації та Інтернет сайту upsk.com.ua (далі “Сайт”).

Для користування Сайтом і Послугами Учасник зобов'язаний прийняти умови цієї Угоди. Учасник не має права використовувати Сайт та послуги, доступні на сайті (далі –“Послуги”), в разі незгоди з умовами цієї Угоди.

Терміни

Персональні дані - інформація про певного учасника, яка дозволяє ідентифікувати цього учасника як особу.

Загальнодоступні дані - інформація (у тому числі персональні дані), до якої фізична особа-власник цих даних, надала доступ необмеженому колу осіб (в т. ч. шляхом публікації на будь-якому інтернет-сайті без обмеження доступу до цих даних), або на які відповідно до цієї Угоди та/або чинним законодавством України, не поширюється вимога дотримання конфіденційності.

Обліковий запис - сукупність інформації про учасника, яка містить дані авторизації Учасника (логін і пароль), необхідні для ідентифікації Учасника при використанні ним Сайту та Послуг.

Cookie (Кукі) - фрагмент даних, створений Сайтом і збережений в комп'ютері Учасника у вигляді одного або декількох файлів. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Учасником у будь-який момент.

1. Предмет угоди

1.1. Дана Угода визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних, Загальнодоступних та інших даних, які надаються Учасником Організації при використанні ним Сайту та Послуг.

1.2. Використовуючи будь-яку частину Сайту і Послуги, Учасник надає Організації право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати Персональні дані Учасника на умовах цієї Угоди.

1.3. Дана Угода не регулює, а Організація не несе відповідальності за порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних даних Учасника сторонніми підприємствами та організаціями, що не перебувають у володінні або під керуванням Організації, і фізичними особами, які не є працівниками Організації, навіть якщо Учасник отримав доступ до сайтів, програмного забезпечення, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту.

1.4. Метою отримання, зберігання, обробки і використання Персональних, Загальнодоступних та інших даних Учасника є захист інтересів Учасника та Сайту, а також надання Учаснику Послуг, включаючи показ таргетированої, персоналізованої або загальної інформації, поліпшення якості існуючих і створення нових сайтів і послуг, що надаються Сайтом.

2. Отримання, обробка та використання інформації

2.1. При створенні облікового запису, Учасник повинен вказати дані авторизації, а також ім'я, прізвище, адресу електронної пошти та інші дані. Після створення і використання Учасником облікового запису, Організація отримує можливість ідентифікувати Учасника при кожному використанні ним Сайту.

2.2. Організація має право завантажувати на комп'ютери Учасників файли Cookie (якщо Учасник самостійно не обмежив дану можливість в своєму веб-браузері), а також отримувати, зберігати, обробляти і використовувати інформацію, що міститься в Cookie.

2.3. При використанні Учасником Сайту та Послуг обладнання, на якому розташований Сайт, Сайт автоматично зберігає, обробляє і використовує дані Учасника. Не належать до Персональних, наприклад: IP-адреса та дані про місцезнаходження Учасника, які можна визначити за допомогою його IP-адреси, технічні параметри комп'ютера Учасника, наявність або відсутність в комп'ютері Учасника конкретного програмного забезпечення, налаштування даного програмного забезпечення, файли Cookie, а також статистична інформація про активність Учасника.

2.4. Організація має право зберігати Персональні, Загальнодоступні та інші дані Учасника в обсязі і в строки, необхідні для реалізації мети, яка вказана в цій Угоді, або в терміни, встановлені чинним законодавством України, нормами міжнародного права, або законодавством країни проживання, або перебування Учасника, або до моменту видалення Учасником цих даних.

2.5. У разі зміни Персональних даних Учасник повинен надати Організації оновлені дані шляхом внесення відповідних змін до облікового запису на Сайті. У разі невиконання Учасником даної вимоги, Організація не несе відповідальності за несприятливі наслідки, пов'язані з обробкою Персональних даних.

3. Доступ до інформації

3.1. Організація зобов'язується не надавати Персональні дані третім особам в комерційних цілях без згоди Учасника, якому належать ці дані. Передача Персональних даних третім особам допускається в наступних випадках:

3.2. Учасник дозволяє Організації надавати дозвіл іншим компаніям, з якими Організація уклала відповідні угоди, отримувати, зберігати і обробляти дані про Учасника (крім Персональних даних), такі як IP-адреса Учасника, файли Cookie, а також статистичну інформацію про активність Учасника для поліпшення якості наданих цими компаніями послуг та інформації рекламного характеру.

3.3. Учасник погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована і в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Організації, Організація не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

3.4. Учасник має право запросити, змінити або видалити свої Персональні дані, які знаходяться в доступі Організації. Для цього Учаснику необхідно заявити відповідну вимогу, направивши ії на контактну адресу Організації, вказану на Сайті, якщо іншого самостійного способу запиту, зміни або видалення Персональних даних не передбачено технічними можливостями Сайту.

3.5. Деякі сервіси Сайту передбачають здійснення і / або отримання Учасником платежів за допомогою сторонніх платіжних систем, які не підкоряються Організації і мають власні умови їх використання та політику конфіденційності.

4. Додаткові умови

4.1. Організація має право вносити зміни в дану Угоду про конфіденційність. Всі внесені в угоду зміни будуть доступні у вигляді нової редакції Угоди, за адресою www.upsk.com.ua/rules/.

У разі внесення в угоду істотних змін, Організація додатково повідомить Учасника про ці зміни по електронній пошті, яка вказана в акаунті Учасника. Всі зміни Угоди набувають чинності з моменту їх публікації. Використовуючи Послуги або Сайт, Учасник підтверджує згоду з новими умовами Угоди в редакції, чинній на момент використання Учасником Послуг та / або Сайту.

4.2. Організація не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Учасник або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Угоди, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань. До моменту прийняття умов цієї Угоди, будь-який учасник має право звернутися в організацію для отримання роз'яснень щодо положень Угоди.

4.3. У разі визнання недійсною будь-якої частині цієї Угоди, інші частини Угоди залишаються в силі. Невиконання будь-якою зі сторін будь-якого положення або умови даної Угоди, або будь-яке їх порушення, не скасовує дію цього положення або умови.

4.4. До цієї Угоди та відносин між Організацією та Учасником, що виникають у зв'язку з використанням Сайту, застосовується законодавство України. Кожна сторона незаперечно погоджується з тим, що відповідні суди України мають виняткову юрисдикцію щодо будь-яких претензій, суперечок або розбіжностей, що стосуються Угоди і використання Сайту.

5. Права суб'єкта персональних даних

Організація повідомляє, що Учасник, як суб'єкт персональних даних, має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних», зокрема:

  1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

  3. на доступ до своїх персональних даних;

  4. отримувати, не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, що обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  5. пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

Завантажуйте мобільний додаток СК UPSK та купуйте страховки онлайн, отримуйте консультації та спеціальні пропозиції.

Увага! Ми використовуємо cookie-файли на нашому сайті, для того, щоб зробити його зручним для Вас. Залишаючись на сайті, Ви погоджуєтесь з правилами використання cookie-файлів і політикою конфіденційності. Ви також можете самостійно змінити налаштування щодо cookie-файлів у своєму браузері в будь-який час.

Згоден(на)